Nejnovější recenze ze sekce Šampony pro psy
- hojivý, skvěle voní a v kombinaci se sprejem s citronelou naprostá spokojenost bez klíšťat, zdá se, že je i účinnější než přírodní přípravky této firmy s levandulí
Jde o přírodní přípravek , tak je jasné, že nezabírá asi tak silně jako tablety nebo obojky, ale to ani nečekáme, 1x za dva týdny vykoupeme v šamponu a před každou procházkou stříkneme na nožky a na temeno, případně pod bradu, sprej stejné řady. Je jasné, že na dlouhosrstého ovčáka žijícího na hájovně v lese nebude účinek 100% :)
Zatím nepoužito,
- Makadamovy olej
Krásná srst
- účinný
- vyšší cena
ze všech dezinfekčních šamponů na alergii zatím pomohl nejvíce
Vynikající produkt od fitmin cz. Jsem rád že můžeme nakupovat u vás. Nejrychlejší doručení zboží po celé České republice. Zatím jsem byl velmi spokojený zákazník. Všem mohu jen doporučit zboží od výrobce produktu. Komunikace se zákazníky vynikající. Kdyby to šlo takhle u všech prodejců
Příjemná vůně. Vše je OK!
Mám psa alergika,a na tento šampon neměl žádnou negativní reakci.
- Nejlepší co jsem kdy použila
Dobrý šampon, plní funkci.
JK ANIMALS, Prémiový antialergenní šampon s arnikou, 250 ml, s výtažky z prhy arniky a oleje z pšeničných klíčků
Těšíme se na vyzkoušení pro nás nového produktu.
Zakoupili jsme, ale zatím jsme nezkoušeli. Těšíme se však na první koupání s novým šamponem.
- vybělí srst kde jsou nažloutlé tóny
Yuup! Jemný pro štěňata a citlivé 250 ml
Přidáno: 20. června 2023
(naposledy upraveno 20. června 2023)
Zakoupeno v SmallDog.cz
- srst je po šampónu jemná
Hezky voní,srst je heboučká
funguje a voní
- použito na alergii, zatím ok
- vysoká cena
- zabírá na 100%, příjemně voní
Dorazil dobře zabalený, ale nebyl ještě použit nedá se zvolit hodnotit později takže ještě nevíme.
Musí se nechat déle na hafíkovi. Jinak nefunguje. Tak se to holkám úplně nelíbí, ale vyběli zažloutlé pecky relativně slušně.
Používáme pouze na packy zbytek psa nemám tímto šamponem otestován.
dorazil dobře zabalený, ale nebyl ještě použit nedá se zvolit hodnotit později takže ještě nevíme