Nejnovější recenze ze sekce Šampony pro psy
doporučuji
Super
JK ANIMALS Prémiový šampon pro Jorkšírské teriéry (Yorky), 250 ml, s výtažky z ovsa, malin a ženšenu
Tento šampon jsme již měli a jsme s ním spokojeni. Pes se dobře rozčesává a má měknou srst.
Nemohu posoudit , nejsem pejsek
- pro dlouhou srst se šampon osvědčil
Ještě nebyl použit. Vůně nádherná, věřím, že bude výborný. Ještě nemohu hodnotit.
výborný šampón s kondicionérem
Dobře pění, lze dobře vypláchnout z dlouhé srsti, pes po vykoupání jako nový :) voňavý
- funguje na kožní problému u mého psa
- je drahý
- nevím
produkt použit jen jednou, zatím nevíme jak bude půsib
- Doporučeno mým veterinářem, naprostá spokojenost
- fajn šampon
- krásná a hebká srst
Ještě jsem nevyzkousela
- pejskovi vyhovuje, nesvědí ho kůže
- dobře napěňuje
- myje fajn
- příjemná vůně
- na náš vkus docela dost voní - obvykle používáme sprcháče a šampony bez parfemace, takže o to je to větší rozdíl
Nechala jsem si v chatu od SmallDog poradit, takže jsem koupila šampon, kondicionér, rozčesávač, kartáč i hřeben na úpravu trpasličího pudla a naprosto skvělé.
Opravdu velké usnadnění s rozčesáváním před stříháním.
- Jemný a příjemně voní
- Srst je po umytí krásně hebká a nadýchaná
- Velmi dobrá cena
Super
- hned po prvním použití je pes klidnější
- hojivý, skvěle voní a v kombinaci se sprejem s citronelou naprostá spokojenost bez klíšťat, zdá se, že je i účinnější než přírodní přípravky této firmy s levandulí
Jde o přírodní přípravek , tak je jasné, že nezabírá asi tak silně jako tablety nebo obojky, ale to ani nečekáme, 1x za dva týdny vykoupeme v šamponu a před každou procházkou stříkneme na nožky a na temeno, případně pod bradu, sprej stejné řady. Je jasné, že na dlouhosrstého ovčáka žijícího na hájovně v lese nebude účinek 100% :)
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »